1

Téma: námìt - informace o celkové délce segmentů

Dobry den,

zrovna jsem resil, proc nam vyrobce desek uctoval vyssi castku. Zjistil jsem, ze na desce bylo hodne frezovani (vyroba na mustky) - vyrobce si uctuje i delku cesty frezy, jde o Poolservis PragoBoardu. Protoze se vyroba timto zpusobem vyplaci jen do urcite velikosti plochy desky, je nad tuto hranici vyhodnejsi zadat desky jinam jako normalni vyrobu dokonce s moznosti opakovani. Kdybych tedy byl schopen urcit delku frezovani, byval bych mel sanci spocitat si cenu presneji a zadal bych desky jinam.

Bylo by tedy mozne, napriklad do Menu / Information pridat polozku, kde bude celkova delka oznacenych segmentu?

dekuji

2

Re: námìt - informace o celkové délce segmentů

Dobrý den, do menu Information bych to asi nedával, pro základní informaci je tam čísel beztak docela dost.  Celková délka segmentů je již teď zobrazována v menu Dimensions | Statistics | Dimension Statistics -- jednak po jednotlivých vrstvách, jednak jako součet délky všech označených segmentů.  ??daj, který Vás zajímá, tam tedy najdete v předposledním sloupci poslední řádky.

3

Re: námìt - informace o celkové délce segmentů

Aaaha, toho jsem si pri projizdeni menu nejak nevsiml (ocekaval jsem, ze kdyz to bude, tak to bude spise v info). Dekuji.