1

Téma: Prace s listy

Nyni si mohu na kazdem listu zazoomovat na urcitou cast vykresu, na kazdem liste jinam a program si to pamatuje. Slo by totez udelat i pro zoom? Protoze na kazdem listu potrebuji videt jinak velikou cast vykresu. Budto potrebuji jen a pouze urcitou cast, aby okolni kresby nerusily, anebo potrebuji co nejvetsi zoom, pokud nesedim primo u monitoru.

2

Re: Prace s listy

Můžete to prosím podrobněji vysvětlit?

3

Re: Prace s listy

Omlouvam se, ted sem si to teprve po sobe precetl znovu..spravne ma dotaz znit:

Kdyz mam vice listu, mohu si najet na kazdem listu na jinou cast vykresu (napriklad v prvnim listu vidim jeden vykres v jeho prave casti a v druhem listu vidim jiny vykres, ale v jeho leve casti). Paklize se mezi obema listy budu prepinat, uvidim vzdy tu cast vykresu, na kterou jsem se naposledy presunul. Pokud ovsem na jednom z listu nastavim maximalni priblizeni, projevi se to i na ostatnich listech - vsude tedy uvidim maximalni detail vykresu.
Slo by tedy si pamatovat pro kazdy list zvlast i posledni pouzity zoom?

4

Re: Prace s listy

Doplnil jsem přepínač Options|Preferences|Sheet Zoom Factor (od verze 4.40.65.3). Požadovaného chování dosáhnete nastavením do polohy Individual.

5

Re: Prace s listy

Mockrat dekuji, to je presne ono :o)

6

Re: Prace s listy

Dobry den, mam jeste jednu prosbicku, v pripadech, kdy loadnu z nejakeho souboru list, nebo v editoru komponent pridavam novou Definition apod., je zoom nastaven na maximalnni zmenseni. Slo by vzdy automaticky nastavit napriklad "zoom to fit"?

7

Re: Prace s listy

Ano. Do procedur pro načtení výkresu na nový list (příkaz Load sheet) a pro otevření editoru předlohy (např. Browse/Edit|Modify) to lze snadno doplnit. Zařadím to do příští testovací verze.

8

Re: Prace s listy

Dekuji. Ale nevim, jestli jsou i dalsi pripady, kdy muze nastat ta situace s vychozim zoomem. Tyto dva pripady jsou jen me v soucasnosti zname pripady..