1

Téma: Prolém s layout.exe 4.30 při autorouteru

Dobrý den, mám problém s layout.exe při spuštění autorouteru. Spojí pár spojů a pak napíše, že vznikly problémy a ukončí se celá aplikace. Ještě před tímto to psalo chybu visual studio...   just-in-time debugger .
Pak jsem debugger zmenil na Dr. Watson a už se to rovnou ukonřuje. Prosím poraďte mi co s tim, nikdy se mi takovato chyba neobjevila a zrovna dnes potřebuji poslat desku do výroby.

2

Re: Prolém s layout.exe 4.30 při autorouteru

Dobrý den, verzi 4.30 už momentálně nemám nainstalovanou, ale rád bych si vyzkoušel chování routeru s Vaší deskou.  Můžete mi ji prosím poslat uloženou ve stavu bezprostředně před spuštěním autorouteru (tedy poté, co jste nastavil jeho parametry)?

Co se týče řešení, je dost obtížné cokoliv rozumného napsat bez znalosti dalších souvislostí.  Máte např. správně nastavený modul rastru pro router?

3

Re: Prolém s layout.exe 4.30 při autorouteru

Dobry den, chybu jsem vyresil. Mel jsem u dvou SMD soucastek piny mimo rastr. Jena se o 40 pinovy ZIF konektor k GSM modulu siemens, ktery je opravdu jemny. S tim dotazem na raster jte mi moc pomohl. Dekuji Vam mockrat.