1

Téma: Zmena reference soucastek s vice sekcemi

Kdyz mam ve schematu pouzitou komponentu, ktera byva rozdelena na vice sekci, a snazim se zmenit referenci, napriklad z Q5 na Q1 (pricemz Q1 je aktualne jiz obsazena jinym IO), dostanu na vyber nekolik moznosti (posun reference/pouzit nejnizsi volnou ref./...), ale chybi mi v tomto pripade moznost provest vybranou zmenu ve vsech sekcich soucastky. Tato moznost se nabizi pouze v pripade, kdy se snazim zmenit referenci na tu, ktera je aktualne volna.
Mohl bych Vas poprosit o doplneni dotycne moznosti?

2

Re: Zmena reference soucastek s vice sekcemi

kolin napsal:

Kdyz mam ve schematu pouzitou komponentu, ktera byva rozdelena na vice sekci, a snazim se zmenit referenci, napriklad z Q5 na Q1 (pricemz Q1 je aktualne jiz obsazena jinym IO),...

Popisu odpovídá následující situace:

http://www.formica.cz/files/forum/XRef1.png

kolin napsal:

dostanu na vyber nekolik moznosti (posun reference/pouzit nejnizsi volnou ref./...), ale chybi mi v tomto pripade moznost provest vybranou zmenu ve vsech sekcich soucastky. Tato moznost se nabizi pouze v pripade, kdy se snazim zmenit referenci na tu, ktera je aktualne volna. Mohl bych Vas poprosit o doplneni dotycne moznosti?

V modelové situaci se nabízejí hned tři možnosti, ...

http://www.formica.cz/files/forum/XRef2.png

... jejichž výběrem dojde ke změně reference ve všech sekcích součástky.

http://www.formica.cz/files/forum/XRef3.png

Program nabízí jen možnosti, které jsou v dané situaci realizovatelné. Nelze tedy vyloučit, že v některých případech změna reference pro celou součástku není v seznamu. Můžete prosím vystavit nebo poslat ukázku konkrétní situace?

3

Re: Zmena reference soucastek s vice sekcemi

Musim se Vam velice omluvit za mystifikaci. Zas byla ruka jednou rychlejsi nez mozek. Nejak jsem ocekaval napis "In all sections", a nedocvaklo mi, ze akce tykajici se cele komponenty v nabidce je, jen neni polopaticky napsano ze se to tyka prave cele komponenty... Jeste jednou se omlouvam.. jdu klecet na hrach.