Téma: Převod vrstev z Formica 4.1 do Formica 4.4

Stále ještě používám dosovský systém Formica 4.1 a protože jsem měl nějaké problémy s výstupními daty (GCPreview hlásil že jsem na záporných souřadnicích), desku jsem si chtěl zobrazit v Output generátoru Formica 4.4. Našel jsem že vrstvy jdou za sebou, takže A je 5  a B je 10, což ale nesouhlasí s označením A a B v novém programu. Vrstvy 16 až 23 byly prázdné. Nastavil jsem si barvy vrstev. Pak jsem si v Output generátoru prohlížel jinou desku a je všechno jinak. Vrstvy A a B jsou 9 a 14, vynechané jsou  3, 4, 5, 6 a asi 17, 18, 19, 20. Proč to pokaždé převede vrstvy jinak? Je to někde nastavitelné, nebo na čem je to závislé?

2

Re: Převod vrstev z Formica 4.1 do Formica 4.4

Dobrý večer, detaily už si bohužel příliš nepamatuji.  Zhruba to vypadá, jako by soubor, který dělá potíže, postrádal hlavičku (tj. sekci Setup), v níž jsou i údaje o čísle verze.  Verze 4.40 by pak automaticky předpokládala, že je to ???její??? formát, takže by vrstvy nepřečíslovala.

Můžete mi prosím příslušné soubory poslat, abych se na ně podíval?  (Předpokládám, že je máte uloženy v textovém formátu.)